23 april 2016

De Band Bliss

Band BlissHet verhaal van de band Bliss. Wat als je als zangeres eens graag nummers wilt zingen die je een goed gevoel geven? Vaak is daar in een coverband geen ruimte voor en worden heel voor de hand liggende repertoire keuzes gemaakt. Nee, je wilt een eigen draai geven aan de setlijst.

Anouk Consten was die zangeres die wat anders wilde. Ze besloot om een eigen band op te richten. Ze benaderde hiervoor Gian Prince die ze uit haar vroegere muziekverleden kende. Samen werkten ze aan een concept waarin beide hun kennis, smaak en muzikaliteit tot een geheel brachten. Van hieruit werden de juiste muzikanten gezocht en zo werd BLISS geboren.

Een 5 mans formatie met Anouk als stralend middelpunt en achter haar staat een band die er mag zijn. Top muzikanten met een heleboel ervaring op diverse podia. Stijl? Blues en Soul met een Jazzy randje. Kom kijken, luisteren en geniet!

De band Bliss bestaat uit:

Christian Martens : Keyboards en Sax

Michiel Mulders : Gitaar

Anouk Consten : Zang

Gian Prince : Basgitaar

Henk Martens : Drums

 

Wil je de verschillende bandleden beter leren kennen klik dan in dit menu onder deze pagina (Band) naar de individuele bandleden en hun verhaal.

Ook belangrijk voor de band, onze manager Albert Salden.